Skip to main content

Maribel Gilabert, productes de festa i cerimònia. Presentarà en Boda Flash la nova col.lecció de Rosa Rueda, Cabotine, Zeila, Ana Torres i Nacho Bueno

By 17 marzo, 2013abril 19th, 2017Regalos Diamonds

Després de molts anys dedicant-me a la confecció a mesura, a l’any 1989 una companya i jo vam decidir obrir la Boutique Maripepa de moda en Xàbia. Des de fa dos anys he continuat la trajectòria en el camp de la moda amb la meua pròpia firma Maribel Gilabert – Festa i Cerimònia.

En Maribel Gilabert estem especialitzats en vestir els moments més importants, on l’estil i la elegància són indispensables. Productes confeccionats delicada i acuradament per adaptar-se a cada ocasió i lluir sempre perfecta. També som especialistes en indumentària regional.

Com a novetat en BODA FLASH, presentarem les noves col·leccions de Rosa Rueda, Cabotine, Zeila, Ana Torres i Nacho Bueno.

Per als que ens visiten en la fira, hem preparat uns vals de descompte del 20% i la participació en el sorteig d’una escapada romàntica.

Participarem en BODA FLASH amb una passarel·la de models festa i una mostra de vestits de cocktail per a la cerimònia que és celebrarà el diumenge.

Als nuvis de BODA FLASH recomanar-los que visquen intensament tots els moments de la preparació de la boda amb alegria i il·lusió, en la seua mà està que siga un viatge irrepetible!

Podeu vore la resta de participants en este enllaç

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.