Skip to main content

Natalia Cholbi, confecció de núvia i festa. Fins a un 40% de descompte per als nuvis Boda Flash i presentació de les noves col.leccions.

By 17 marzo, 2013abril 19th, 2017Regalos Diamonds

 

 

 

La idea de crear «Natàlia Cholbi – Núvies i festa» naix a l’any 2000. Al finalitzar els estudis de Patronatge i Confecció a València, i després de treballar en la casa d’Indumentària Valenciana Fidela i formar part de l’equip de Chantú Núvies València, ens decidim a obrir un Atelier a Xàbia.

Ens dediquem al disseny i confecció de vestits de núvia i festa, adaptant-nos al gust i estil de les nostres clients, seleccionant els millors teixits i brodats, cuidant al màxim el nostre treball per a que es senten úniques.

L’anècdota que més recorde és una de les primeres feines, un home major anglès que va vindre a que li férem un vestit a quadres roig i blanc, rivetejat amb un bies blau, jo em pensava que era per a una festa i va resultar ser un uniforme de jardiner. La que es va quedar a quadres vaig ser jo!

En esta BODA FLASH volem presentar les últimes tendències en vestits de núvia i la nova col·lecció de teixits d’esta temporada tant de núvia com de festa.

Exclusivament per a esta fira tindrem una promoció del 30% de descompte en la confecció del vestit de núvia, madrina, dama o festa. I si es contracta la realització del vestit de núvia, més altre de festa, es farà un 40%. A més, sols per vindre a visitar-nos, entregarem un val de descompte del 15% i participaran en el sorteig d’una escapada romàntica.

Participarem en BODA FLASH amb una passarel·la de models de núvia i en la cerimònia que és celebrarà el diumenge per a tot el públic assistent, participarem vestint a la núvia i les dames.

Un consell per als nuvis es que gaudeixen a fons la experiència i que es preparen la boda al seu gust i estil.

Podeu vore la resta de participants en este enllaç

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.